Implicarea CJ Neamț pentru Stațiunea Oglinzi: Arsene explică, aleșii liberali se abțin

2

Vineri, 30 septembrie, în ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) Neamț, a fost adus în discuție subiectul achiziționării pachetului majoritar de acțiuni la Stațiunea Oglinzi.

cjAleșii județeni au fost informați cu privire la intenția SIF Transilvania de a vinde Consiliului Județean acțiunile pe care le deține la Stațiunea Oglinzi SA. Ionel Arsene, președintele CJ Neamț a cerut votul prin care să fie mandatat să inițieze negocierile în acest sens.

Deși Stațiunea Oglinzi este la un pas de colaps, deși resuscitarea ei prin cumpărarea celor 54,51% din acțiuni puse pe masa vânzării de SIF Transilvania ar aduce beneficii întregului județ, în ciuda explicațiilor aduse de președintele CJ, consilierii liberali s-au arătat total dezinteresați și mult în afara subiectului.

Votul era să pot începe discuțiile de principiu! Nu mă duc mâine să cumpăr stațiunea!, a explicat Ionel Arsene. În cele din urmă, președintele CJ Neamț a obținut votul necesar pentru a începe în mod oficial discuțiile cu reprezentanții SIF Transilvania privind cumpărarea acțiunilor la Stațiunea Oglinzi, însă consilierii județeni din partea PNL s-au abținut de la vot.

După ședință, a avut loc o conferință de presă, în cadrul căreia conducerea CJ Neamț a explicat, din nou, că vrea să înceapă discuțiile, pentru a vedea dacă se pun sau nu de comun acord cu reprezentantii SIF Transilvania referitor la cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni.

Eu cred că este obligatia noastră, a celor care păstorim astăzi administrativ județul  Neamț, să ne implicăm și să salvăm această stațiune. Putem acolo, cu fonduri europene, să facem o bază balneoclimaterică, o bază de agrement la standarde europene (…) Am cerut astăzi în plenul consilierilor județeni un vot pentru a începe discuțiile. Nu am spus hai să o cumpărăm, ci hai să începem niște discuții. Am fost extrem de mirat să văd doi colegi de-ai mei, consilieri județeni de la PNL, din zona Târgu Neamț, care s-au abținut la vot (…)  Asta vreau să le spun colegilor liberali: domnilor, politică facem în campanie, la sediile partidelor. Aici vreau să facem administrație și haideți să punem toți umărul, dacă putem salva această stațiune este de datoria noastră și ar fi păcat de la Dumnezeu să nu o facem (…), a spus Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Andreea Trăsnea

DETALII VIDEO:

2 Comentarii
  1. AR spune

    Care este temeiul legal pentru achizitionarea unoir actiuni la firma falimentara?????????????????????????????// LEGALITATEA ACHIZITIONARII UNEI VACI CARE NU A DAT NICIODATA LAPTE IN ULTIMII 60 ANI..CARE ESTE????CINE VOTEAZA ASA CEVA..ARE TREABA CU JUSTITIA DUPA CE LE TRECE SEFIA . CINE SE ABTINE E BAIAT DESTEPT!!!!PROPUN SA SE VANDA SI ACTIUNILE DETINUTE DE CONSILIUL LOCAL SI SA SE SCAPE DE GRIJA ACESTORA IAR AFACEREA inventata politic de Arnautu si altii ca el care visau prostii aucm cativa ani se va incheia.ACUM SITUATIA SE REPETA CU ARSENE ??ORI LACOMIA,ORI PUTINA JUDECATA POATE DETERMINA PE CINEVA SA SE BAGE IN ASA TREABA !Cand aflu cine sunt actionarii de fapt la acest SIF..ASA CU NUME ,PRENUME SI CV???ASTA AR LAMURI EXACT CINE VREA BANI DE LA CJ SI DE CE SE GRABESTE DL ARSENE SA PUNA IN DISCUTIE AIUREALA ASTA!!

  2. Mihai spune

    Lasati dracului statiunea Oglinzi……concentrati-va pe respectarea intereselor locuitorilor orasului Targu Neamt pentru ca ei v-au votat in fruntea obstii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate