Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 4 aprilie 2020
 • :
 • :

[IMPORTANT!] Târgu-Neamț: Ajutor pentru persoane vârstnice și/ sau vulnerabile

Luând în considerare contextul actual al evoluției epidemiologice, a apariției și răspândirii virusului COVID-19, precum și actele emise de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență, având în vedere grija pe care o purtăm față de comunitate și în special față de persoanele vulnerabile din orașul nostru, Primaria orașului Târgu Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, își propune să ajute persoanele vârstnice din comunuitate și pe cele cu dizabilități care sunt lipsite de sprijinul familiei sau a unui aparținător.

În acest sens, punem la dispoziție comunității numerele de telefon: 0233661115 si 0740569414 – pe care, în această perioadă, vă rugăm să le apelați pentru a ne sesiza dacă aveți cunoștință despre vârstnici lipsiți de sprijinul familiei sau a unui aparținător.

Asistentele medicale din cadrul Creșei nr. 1 Tg Neamț vor suna persoanele vârstnice existente în baza noastră de date, pentru a-i consilia și pentru a le întocmi o fișă de intervenție. În funcție de nevoile acestor persoane aflate în situații vulnerabile, Primaria orașului Târgu Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, prin asistenții sociali și lucrătorii sociali, va lua toate măsurile care se impun pentru fiecare caz în parte, pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

Îi rugăm pe vârstnicii din comunitate să stea acasă, sănătatea lor și sănătatea comunității noastre fiind extrem de importantă!

Primarul Daniel Harpa (foto arhiva)

Cu solidaritate, disciplină, calm și cu grijă față de semeni, îi vom putea proteja pe bunicii noștri”, transmite primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Harpa.
2 comentarii la “[IMPORTANT!] Târgu-Neamț: Ajutor pentru persoane vârstnice și/ sau vulnerabile

 1. Mihăilescu Margareta

  Felicitări domnule Primar, dumneavoastră și echipei pe care o păstoriti! Aceasta este adevărata dovadă de omenie.Si noi vă vom susține la greu.

  Raspunde
 2. Dinu

  Buna ziua îmi poate spune cineva cum pot ajunge in 2 ore din Filioara in Targu Neamț și înapoi?
  Sunt locuitor al orașului Targu Neamț dar sunt obligat sa locuiesc in Filioa

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *