Noi poliţişti la IPJ Neamț

0

Miercuri,  27 decembrie, la sediul IPJ Neamț s-au prezentat cei 16 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție – promoția 2016-decembrie 2017.

Cei cinci nemțeni și 11 suceveni, în funcție de mediile de absolvire, și-au ales județul Neamț pentru a-și desfășura profesia de polițist.

Astfel, noii colegi au pornit la drum în carieră, fiind repartizați la nivelul Județului Neamț la posturile de poliție Icușești, Oniceni, Răucești, Vânători Neamț, Gârcina, Hangu, Podoleni, Mărgineni, Grințieș, Boghicea, Sagna, Pângărați, Girov, Ceahlău și Secția de Poliție Rurală Ștefan cel Mare.

Cea mai mare medie de absolvire, respectiv 9,56, a fost obținută de un tânăr și o tânără din Neamț, repartizați la Secția de Poliție Ștefan cel Mare și Postul de Poliție Pângărați.

În total, familia polițiștilor nemțeni s-a mărit cu 5 colege și 11 colegi, dintre care 13 au absolvit cursurile Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și 3 au fost școliți de cadrele Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate