În curând, Zilele Cetății Neamț. PROGRAM COMPLET:

0

Se reiau manifestările dedicate Zilelor Cetății Neamț, după trei ani în care evenimentul nu s-a mai desfășurat din cauza pandemiei.

În perioada 1-3 iulie, Orașul Târgu Neamț se îmbrăcă într-o manta a timpurilor de altădată. Organizatorii propun un program cu activități atractive, care vor avea loc atât în Parcul Cetate, cât și în interiorul Cetății Neamț: spectacole medievale, diverse ateliere și activităţi culturale, expunere de recuzită medievală, cavaleri, străjeri și domnițe, demonstraţii de spadă, „Ceaunul Fermecat”, târg de meșteșuguri și produse locale din Ținutul Zimbrului.
la toate manifestările dedicate Zilelor Cetății Neamț, intrarea este liberă.

Programul complet, mai jos:

Ediția de anul acesta a Festivalului Medieval Zilele Cetății Neamț este organizată de Primăria Târgu Neamț și Consiliul Județean Neamț, Complexul Muzeal Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț, în parteneriat cu ong-uri din zonă (Valea Ozanei, Ținutul Zimbrului ș.a.).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate