În Târgu-Neamț, saloanele de înfrumusețare dau startul la programări

0

Din 15 mai se vor redeschide saloanele de înfrumusețare (coafură, frizerie, cosmetică etc.), cabinetele stomatologice și muzeele, a anunțat astăzi președintele Klaus Iohannis. 

În Târgu-Neamț, antreprenorii deja anunță că dau startul la programări, cum este și cazul Salonului Mary-Style.

♦️Bună ziua dragele noastre♦️ 📍Este oficial începem activitatea de pe 15 mai După cum bine știți, activitatea noastră…

Gepostet von Salon Mary-Style am Montag, 4. Mai 2020

Deși deschiderea saloanelor este o veste foarte bună, fiind o mare cerere în rândul clienților care nu au putut avea acces la aceste servicii pe perioada celor 2 luni de stare de urgență, va trebui avută în vedere implementarea unor măsuri de siguranță și igienă. Întrucât nu au apărut încă norme clar stabilite pe linie guvernamentală, micii antreprenori urmăresc între timp ce se întâmplă pe plan modial și ce măsuri s-au luat în alte țări. 

Astfel, cel mai probabil se va elimina zona de așteptare, fiind înlocuită cu programările, pentru a evita aglomerarea. De asemenea, se are în vedere achiziționarea de dispozitive de igienizare/sterilizare, precum și de echipamente de protecție (mănuși/ măști/ viziere) pentru personalul angajat și clienți. 

Antreprenorii par dispuși să depună toate eforturile pentru a respecta normele de siguranță pentru a-și păstra clienții și a-și putea continua afacerile. Cel mai probabil, în perioada următoare, până la redeschiderea de pe 15 mai, vor apărea și niște standarde care vor trebui respectate în România. 

În acest sens, dorim să venim în sprijinul antreprenorilor locali care oferă acest tip de servicii și să le promovăm în mod gratuit activitatea care va începe după 15 mai. Dacă doriți acest lucru, ne puteți trimite o scurtă descriere și o fotografie, măsurile de siguranță pentru clienți și date de contact pe office@ziartarguneamt.ro sau în mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate