Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Incendiu azi-dimineață la Oglinzi

În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară din satul Oglinzi, comuna Răucești.

La fața locului, s-au deplasat două echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat la scurt timp, se manifesta la anexele aflate în apropierea casei de locuit.

Pompierii militari târgu-nemțeni au fost sprijiniți în acțiunile de localizare și stingere a incendiului și de doi voluntari din cadrul SVSU Răucești, precizează ISU Neamț.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars o anexă gospodărească cu suprafața de aproximativ 30 de metri pătrați, realizată din lemn cu învelitoare din tablă și bunurile aflate în interiorul acesteia (un abric, flex, bormașină, biciclete, aparat de sudură și 0.5 metri cubi cherestea).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un motor electric suprasolicitat”, au conchis reprezentanții ISU Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *