Incendiu în Răucești: Trei animale au decedat, două persoane au primit îngrijiri medicale

0

La ora 12:17, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un adăpost de animale în comuna Răucești.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești. În sprijinul pompierilor din Târgu Neamț a intervenit și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.
10 vaci au fost evacuate din adăpost până la sosirea forțelor de intervenție.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o construcție cu rol de adăpost pentru animale, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars construcția cu suprafața de 350 mp, un tractor și două aparate de muls vaci.

Din păcate în incendiu au fost surprinse doi porci și o vacă.
Doi bărbați, în vârstă de 45 și 50 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate