Incendiu la o casă din comuna Pipirig din cauza coșului de fum

0

Marți, 20.03.2018, la ora 12:04, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Pipirig, sat Pluton.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, salvatorii fiind sprijiniți și de patru pompieri voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars aproximativ 3 metri pătraţi perete realizat din bârnă de lemn, aflat în apropierea coşului de evacuare a fumului.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de “efectul termic de la un coş de evacuare a fumului amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate