Incendiu la un depozit de cherestea din Vânători- Neamț

0

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, la un depozit de cherestea din comuna Vânători-Neamț.

În jurul orei 6.00, pompierii au fost solicitați să stingă flăcările la o clădire amplasată în incinta operatorului economic, unde era amplasată și centrala termică.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Vânători Neamț.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei clădiri în care era amplasată centrala termică. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

A ars acoperișul clădirii (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 30 mp, transmite lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a unui sistem de încălzire față de materiale combustibile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate