Incendiu urmat de explozia unei butelii – FOTO

0

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 14:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Davideni, comuna Țibucani.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu două autospeciale pentru stingere, pompierii voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și voluntari din cadrul SVSU Țibucani cu UTV-ul din dotare.Incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la locuință.

În interiorul anexei gospodărești (bucătărie de vară) se afla o butelie, care a explodat. Nu au fost victime. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. In urma incendiului a ars anexă gospodărească cu suprafața de aproximativ 30 mp cu bunurile materiale aflate în interiorul acesteia. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate