Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
  • :
  • :

Infractor din Răucești căutat la nivel național, depistat de polițiști

Foto caracter ilustrativ

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ un tânăr de 23 de ani, din Răuceşti, care se sustrăgea de la punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă, fiind depistat pe raza judeţului Suceava.

La data de 23 noiembrie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamț în colaborare cu cei ai I.P.J. Suceava au depistat un tânăr de 23 de ani, din Răuceşti, căutat la nivel național.

Judecătoria Piatra Neamț a emis, la data de 4 noiembrie a.c., un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile împotriva acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cel în cauză se sustrăgea de la punerea în executare a mandatului de arestare preventivă,  fiind depistat de polițiști nemțeni pe raza județului Suceava.

În fapt, în noaptea de 16/17 octombrie 2019, cel în cauză s-ar fi deplasat la o stâna din localitatea Gârcina, unde prin exercitarea de acte de violență ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil. În urma leziunilor suferite, victima a necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Suceava şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamţ.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *