Interviu cu vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt , doamna Emilia Arcan

1

Dupa vremurile negre in care un cetatean pe nume Farcasanu a ocupat mai mult in gluma fotoliul de vicepresedinte al CJN a venit momentul in care o noua majoritate sa restabileasca normalitatea in institutie si doamna Emilia Arcan sa devina vicepresedinte al CJN .
Noi o cunoastem de mult timp pe doamna Arcan si va putem spune ca este o femeie cu capul pe umeri care stie ce are de facut in viata , are o scara de valori sanatoasa , un bun simt remarcabil si o diplomatie cu totul deosebita .
Chiar ne gandeam cu regret ca fostul birou al vicepresedintelui Aldo Pelegrini a fost mobilat cu un cetatean cel putin dubios si ne bucuram ca in sfarsit s-a reinstaurat bunul simt in aceasta locatie . Ne obisnuiseram ca in spatele usii biroului de vicepresedinte al CJN sa fie un om si o atmosfera prietenoasa, iar Farcasanu ne stricase ritmul .
Am considerat ca este bine ca si cititorii nostri sa o cunoasca pe doamna vicepresedinte, motiv pentru care am solicitat un interviu doamnei Emilia Arcan si am incercat sa punem intrebari cat mai deschise pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti omul din spatele biroului .

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Maria spune

    D’le Iosub, pentru simplu fapt ca exista (d’na susnumita) ii atribui prezumtia de nevinovatie…in rest, pentru ca ne apropiem de campania electorala, ma intristez grozav la gandul ca USL-ul nu reuseste in Neamt sa gaseasca oameni de calitate…vorbiti in termeni elogiosi despre o „doamna” care ar trebui in primul rand sa-si revizuiasca comportamentul verbal(vezi accentele de isterie asupra oamenilor care lucreaza in subordinea domniei sale), in al doilea rand sa demonstreze capabilitatea de manager(ceea ce nu este cazul), doua firme falimentare spune mult…asa ca, pana sa apara si la Neamt un cetatean capabil ca dl. Raed Arafat…, mai este cale de vreun secol, cred… o zi minunata va doresc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate