Ionel ARSENE a votat pentru CONTINUITATE și pentru un VIITOR mai bun [FOTO/ VIDEO]

0

Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, a votat în jurul orei 10:30, la secția nr. 139 din Târgu-Neamț, acolo unde este arondat. 

Acesta a venit însoțit de către Daniel Harpa și alți social-democrați din Neamț.

Am venit astăzi la vot și am votat cu sufletul unui om care a muncit timp de patru ani de zile, zi și noapte, pentru nemțenii noștri. Am votat pentru continuitate, pentru a continua toate proiectele serioase și importante pe care acest județ le are în implementare.
Am votat pentru un viitor mai bun, al nostru, al copiilor noștri, aici, la noi acasă.

Asta îndemn și pe nemțenii mei.

Să iasă la vot, indiferent pe cine vor vota! Să iasă la vot, că pentru ca ei să poată vota au murit frații și părinții noștri la Revoluție. Ceea ce e important este să cântărească foarte bine ce au propus candidații și să voteze, așa cum am spus, pentru viitorul lor, al copiilor, și pentru o viață mai bună aici, la Neamț, transmite Ionel ARSENE.

La plecare, acesta a atras atenția comisiei din secția de votare că ștampilele nu au suficient tuș și problema ar trebui remediată.

Liderul PSD Neamț candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Ionel Arsene a votat pentru continuitate și pentru un viitor mai bun:

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Sonntag, 27. September 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate