Iulian Pișta – Artistul care a încântat publicul târgnemțean sâmbătă seara își dezvoltă o carieră de succes ca vocal coach

0

Iulian Pișta are 26 de ani și este originar din Târgu Neamț, însă dorința de a avea parte de cât mai multe oportunități de dezvoltare personală și profesională l-a purtat la București pentru a-și continua studiile. Este și a fost pasionat de muzică încă din copilărie, învățând să cânte la chitară și vocal de la o vârstă fragedă. 

Dorința de a evolua, perseverența și dedicarea i-au îndreptat pașii în cei peste 15 ani de experiență către mai mulți specialiști în domeniu, care i-au fost mentori și l-au ajutat să devină un adevărat profesionist în ceea ce face. Printre aceștia se numără experții de top din lumea muzicală românească, precum Lucia Ciobotaru, partenera Loredanei Groza în cadrul inițiativei Atelierul de Voce și Muzică.

În prezent, Iulian Pișta este vocal coach și predă lecții ONLINE de Tehnică Vocală Completă tuturor celor care își doresc o carieră muzicală de excepție, celor care se pregătesc pentru examene și oricui își dorește să își îmbunătățească abilitățile de a cânta, indiferent de genul muzical ales – de la operă și jazz, până la pop sau rock. 

În plus, tehnica pe care o predă este utilă și persoanelor care își folosesc mult vocea în activitatea profesională (public speakeri, profesori, avocați, manageri, agenți de vânzări etc.), pentru că le ajută să își cunoască perfect aparatul vocal și să se folosească astfel de abilitățile lor cu minimum de efort și maximum de efect.

Metoda online pe care a ales-o oferă cursanților avantajul de a exersa în confortul propriei locuințe, într-un mediu familiar, lipsit de presiunea prezenței unui profesor. Totuși, pentru cei interesați, este disponibilă și alternativa lecțiilor fizice. Rezultatele pe care le obține încă din prima sesiune de pregătire sunt spectaculoase, participanții reușind să atingă note impresionante și să depășească diverse blocaje.

Astfel, pe lângă beneficiul cunoștințelor de canto și tehnică vocală, cursanții au parte de o adevărată experiență transformațională prin care reușesc să își îmbunătățească imaginea de sine și încrederea în propria persoană.

Pe lângă activitatea de coach, tânărul artist își bucură audiența la concertele fizice și online la care performează, unul dintre ele având loc chiar sâmbăta trecută la un pub din Târgu-Neamț. A fost o seară pe cinste, cu prieteni dragi, muzică live, distracție și voie bună. În plus, evenimentul a fost organizat și din dorința de a strânge fonduri pentru cazul lui David, fiind cel de-al doilea de acest tip, după Iulian Pișta – Concert 2020

Astfel, 70% din donațiile strânse în conturi și la evenimentul fizic vor ajunge la David George Garagea, un băiețel de aproape 3 ani diagnosticat cu o formă gravă de cancer. Pe 11 septembrie a.c. el a făcut un transplant de celule stem prelevate de la tatăl său, iar în prezent urmează un tratament de recuperare în Turcia. Toate aceste proceduri și intervenții medicale sunt foarte costisitoare, motiv pentru care părinții copilului au apelat la ajutorul celorlalți, care nu a întârziat să apară de-a lungul timpului. Acum, dacă micuțul mai trece cu bine și de perioada recuperării, are șanse să se bucure de plăcerile copilăriei, departe de spitale și medici, așa cum merită.

Dacă vrei să-i vii și tu în ajutor lui David, o mai poți face donând în unul din conturile menționate la finalul articolului până pe 17 septembrie, la ora 09:00. Prin transferarea oricărei sume, poate fi și mai mică, intri automat într-o tombolă la care poți câștiga produse bio de la Orange Valley și ZNuts. Câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat pe profilul lui Iulian joi, 17 septembrie.

Așadar, dacă ești curios de atmosfera inedită pe care Iulian Pișta o creează la concerte, poți arunca o privire pe înregistrarea concertului.

Iar dacă vrei să devii un performer de top, nu ezita să-l contactezi pentru coaching. Nu în ultimul rând, nu uita să donezi, pentru a profita de ocazia de a câștiga un premiu sănătos!

Conturi pentru donații:

REVOLUT:

Beneficiar: Iulian Pișta

Cont IBAN: GB75 REVO 0099 7067 4081 97

Bic: REVOGB21

Nr. Tel: 0756851818

BANCA TRANSILVANIA:

Cont IBAN (Lei):

RO55BTRLRONCRT0232121801

Pentru BT Pay: Nr. Tel: 0756851818( Iulian Pișta)

Cont IBAN (Euro):

RO05BTRLEURCRT0232121801

Titular Cont: Iulian Pista

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate