Jandarmii târgunemțeni vor fi prezenți la Ziua comunei Vânători- Neamț

0
Duminică, 20 august, jandarmii târgunemțeni vor fi prezenți la manifestările publice prilejuite de Ziua comunei Vânători- Neamț, care au loc în zona Nuci din Braniște.

Aceștia vor asigura ordinea şi liniştea publică şi vor acţiona pentru prevenirea şi combatearea faptelor antisociale.

Menționăm că, în perioada 19-20 august, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ, împreună cu jandarmii de la Gruparea Mobilă Bacău şi în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Neamţ şi ISU Neamţ vor asigura un climat adecvat de ordine şi siguranţă publică și în celelalte localităţi unde sunt programate evenimente cultural artistice (Cordun, Mărgineni, Piatra Şoimului, Cîndeşti, Borleşti, Taşca, Bodeşti, Săvineşti, Podoleni, Cotu Vameş – comuna Horia și Costişa). Jandarmii nemțeni vor fi prezenţi pentru prevenirea producerii oricăror incidente și în timpul Turneului de Handbal de la Roman, și la Maratonul,,Piatra peste Vale” (organizat la Ștrandul Municipal Piatra Neamț), potrivit unui comunicat de presă emis de IJJ Neamț.

Jandarmeria Neamţ le reaminteşte cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

În situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct oamenilor legii.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate