La Petricani, primarul și vicele ajută oamenii cu fapta, nu cu privitul

1

Județul Neamț se află sub avertizare de ploi torențiale, iar problemele nu întârzie să apară. Ce vedem însă mai rar e ca primarul și viceprimarul să ajute cetățenii afectați de aceste fenomene. Nu doar prin vorbe și ordine date subordonaților, ci prin fapte și muncă fizică.

Un exemplu de urmat ar putea fi conducerea Primăriei Petricani.

„Câteva locuinţe şi gospodării din satul Boiștea au fost la un pas să fie inundate în urma ploilor de astă dimineață (sâmbătă, 16 iunie- n.r.).

Drumul din zona >Pârâul cel mare< a fost total impracticabil, dar după o muncă de peste zece ore am reușit să-l aducem aproape de starea inițială, dar vom continua treaba luni la prima oră.

Pentru că mie și domnului primar ne pasã de nevoile comunei și de problemele cetãtenilor aflați la necaz, nu am ajutat oamenii cu privitul, ci cu fapta. Alături de utilaje, am pus mâna la treabă și se vede că unde-s mulți puterea crește!, a spus viceprimarul comunei Petricani, Ioan Cristian Apostol.

În fotografiile de mai jos veți observa OAMENI care vin în sprijinul semenilor. Care nu se consideră superiori și care pun osul la munca „de jos” fără să aibă nasul pe sus. Într-o zi de sâmbătă cu ravagii. Vasile Ticușor- primarul comunei Petricani și viceprimarul Ioan Cristian Apostol.

 

1 Comentariu
  1. Huma Răzvan spune

    ASA TREBUIE SA FAC TOȚI PRIMARI ȘI VICEPRIMARI DIN PIATRA NEAMȚ, CLUJ, IAȘI, BRAȘOV, BUCUREȘTI, BOTOȘANI, ARAD, BIHOR, ORADEA, TIMIȘOARA, HUNEDOARA, MARAMUREȘ, BAIA MARE, ETC NU SA FURE CAT MAI ESTE DE FURAT, SA AJUTE PE CEI CARE NU MAI AU PUTERE ȘI PE CEI CU HANDICAP.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate