La Primăria GRUMĂZEȘTI, TOȚI copiii din comună primesc daruri din partea lui Moș Crăciun

0

Moș Crăciun a lăsat daruri la Primăria GRUMĂZEȘTI, Neamț, pentru TOȚI cei circa 800 de copii din comună.

În această perioadă, pachetele consistente sunt împărțite celor mai tineri cetățeni ai comunei Grumăzești Neamț.

Entuziasmați, copiii intră rând pe rând în curtea Primăriei Grumăzești, frumos împodobită pentru Crăciun. Cântă un colind, admiră sania Moșului trasă de ren și studiază scena Nașterii Domnului. Se bucură de luminițe și marele om de zăpadă, de magia sărbătorilor de iarnă, care a cuprins instituția și, o dată cu ea, întreaga comunitate locală.

Locul, mai ales în fapt de seară, e minunat!

Pentru a dărui cadourile, darnicul Moș Crăciun a beneficiat de sprijin financiar din partea Primăriei și a Consiliului Local Grumăzești. Inițiativa a aparținut viceprimarului, iar primarul a susținut această idee, atât de bine-venită în rândul celor mici.

„Iată că și, de această dată, Moș Crăciun a fost bun și generos, a venit la toți copiii comunei cu daruri de calitate și consistente considerând că meritați respectul nostru.

Vă doresc Sărbători fericite alături de cei dragi!”, transmite Constantin Matasă, viceprimarul comunei Grumăzești.

Tot la Primărie, copiii din comuna Grumăzești au început să lase scrisori Moșului, cu speranța că cele mai arzătoare dorințe ale lor vor fi îndeplinite în ziua de Crăciun.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate