La Tîrgu Neamț PSD și PP-DD colaborează în armonie și fără influențe de la Centru

2

      Trofin Indiferent de alianțele, acordurile de colaborare sau împotrivirile formațiunilor din coaliția Guvernului Ponta în ceea ce privește cooptarea PP-DD la guvernare, aleșii noștri locali sunt pașnici și ocupați cu alte priorități.

          După modelul „la Centru facă ce-or vrea, eu îmi văd de treaba mea” politicienii locali din PSD și PP-DD sunt pe aceeași lungime de undă. Atât președintele Partidului Social Democrat Tîrgu Neamț – Daniel Harpa, cât și președintele Partidului Poporului la Tîrgu Neamț – Gheorghe Trofin, împărtășesc aceleași opinii și dorințe de colaborare.

          Daniel Harpa, în calitate de președinte al Organizației PSD, declară că la nivel de oraș nu se schimbă nimic și că totul va rămâne la fel până în 2016: „Colaborăm cu toată lumea, respectăm deciziile celor de la Centru și încă odată repet, noi la Tîrgu Neamț facem politica cetățeanului. Dacă e vorba de linie politică, atunci, ca președinte la PSD voi face tot posibilul să-mi atrag oameni de valoare lângă mine și pe majoritatea locuitorilor orșului care să mă susțină”.

          Tot cam același lucru, dar cu alte cuvinte a spus și Gheorghe Trofin în calitate de președinte PP-DD: „La nivel local nu vor fi modificări indiferent de pașii care se fac la nivel național. Noi din PP-DD vom susține ca și până acum proiectele propuse de putere și ne vom ține de promisiunile făcute în campanie. Nu vom face modificări la statut și vom păstra aceeași relație de colaborare”.

Viorela Gherasim

2 Comentarii
  1. George Sebastian spune

    Mai lasati otrava. Vrajeala ieftina. Distribuiti articolele de azi inainte doar bogatilor din comunele invecinate, ca si asa se imperecheaza intre ei. Poate aia va cred.

  2. NINA spune

    Acest PPDD este desfiintat de fapt! Domnii care-l conduc in prezent prin aceasta atitudine POLITICA isi negociaza de fapt pozitii in lista psd pentru alegerile din 2016,locuri prin AGA sau ceva comenzi la firmele lor falimentare!Si PPDD-ul asta e tot creatia lui Arnautu!El a aranjat si lista asta in alegerile din 2012,,,oameni alesi pe spranceana care sa nu puna probleme gruparii majoritare in CL!OARE BANII DE CAMPANIE..TOT DE LA DL.ARNAUTU SI DE LA PDL AU FOST IN 2012??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate