LANSARE PROIECT „Dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Tîrgu Neamţ” [comunicat de presă]

0

LANSARE PROIECT «Dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Tîrgu Neamţ»

UAT ORAȘUL TÂRGU-NEAMȚ, în calitate de beneficiar anunță lansarea proiectului «Dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Tîrgu Neamţ», cod SMIS 126977, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, AXA Prioritară 8 – “Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”, Prioritatea de investiții 8.1- Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile  sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati, Obiectivul specific 8.1 – creșterea accesibilității serviciiilor de sănătate, comunicare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Operațiunea A – Ambulatorii.

Valoarea totală a proiectului este de 10.711.918,68 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 10.486.018,30 lei (7.490.013,09 lei din FEDR și 2.996.005,21 lei din bugetul național).

Obiectivul general al proiectului este eficientizarea sistemului de sănătate din orașul Târgu Neamț prin dotarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Târgu Neamț.

Obiectivele specifice:

1.  Dotarea infrastructurii Ambulatoriului de Specialitate;

2. Creşterea numărului de beneficiari de infrastructură medicală dotată (pentru servicii medicale comunitare si ambulatorii).

Rezultatele așteptate: 1 Ambulatoriu integrat de specialitate dotat (12 cabinete/ laboratoare dotate cu echipamente și mobilier), Un număr crescut de persoane care beneficiază de serviciile medicale desfășurate în ambulatoriul dotat.

Durata de implementare a proiectului este de 42 luni, respectiv între 29.05.2018 și 31.10.2021.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate