Lecție de bun simț la Neamț pentru tinerii liberali care au jignit mamele tinerilor social-democrați (FOTO)

0

Mai multe imagini apărute în spațiul public în ultimele săptămâni au arătat o serie de incidente petrecute la tabăra de vară a TNL.

La această tabără, tinerii liberali i-au înjurat pe social democrații cu care sunt parteneri la guvernare, iar unele dintre înjurături au întrecut orice fel de limită. Niște ultime înregistrări apărute în spațiul public arată cum tinerii liberali au proferat injurii la adresa mamelor tinerilor social democrați.

În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.

Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente care nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități. Ne dorim alături de noi cât mai mulți tineri care să înțeleagă că PNL este ghidat de demnitate, solidaritate și respect. Avem nevoie ca tânăra generație să înțeleagă că schimbarea are loc numai prin implicare, iar implicarea necesită asumarea unui rol în societatea din care facem parte.

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care acesta s-a comportat este incompatibil cu funcția publică.

a transmis PNL ieri, într-un comunicat de presă.

O lecție de bun simț vine astăzi de la Neamț. Tinerii social-democrați de la Neamț au dus un buchet frumos de trandafiri la sediul PNL Neamț. Pe un bilețel atașat se arată că buchetul este destinat mamei președintelui TNL Neamț și mamelor tuturor colegilor din TNL.

„Nu uitați de eforturile făcute de acestea pentru a vă oferi o educație de calitate. Sunt sigur că așteaptau de la generația noastră o schimbare în politica românească.”, au mai scris cei din Organizația TSD Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate