LicArt, ediția a 19-a

0

A început o nouă ediţie, a 19-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu.

Liceenii care fac fotografii sau scriu poezii se pot înscrie până la 1 martie la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni LicArt.

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.

Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii.”, transmit organizatorii.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate