Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 23 mai 2020
  • :
  • :

Lidl își modifică programul de funcționare


Lidl anunță că modifică programul de funcționare al magazinelor, ca urmare a recomandărilor venite din partea autorităților în ceea ce privește prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19. 

Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, sprijinim recomandările autorităților în ceea ce privește prevenirea infecției cu COVID-19 și luăm noi măsuri pentru a ne proteja colegii și clienții, pe măsură ce acestea se impun.

În acord cu deciziile autorităților și din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile, am decis ca, începând de luni, 30 martie, programul magazinelor noastre să fie următorul:

  • Luni – Sâmbătă : 07:30 -21:00
  • Duminica: 09:00 -18:00 

Excepție de la acest program fac magazinele din orașele în care autoritățile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcționare al supermarketurilor.
Programul tuturor magazinelor Lidl poate fi văzut AICI
2 comentarii la “Lidl își modifică programul de funcționare

  1. Brustureanu

    E ff bine timpii de deschidere nu favorizează aglomerația cu cât e mai lung programul cu atât nu se fac cozi! !!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *