Locurile de munca si ajutoarele sunt durerea targnemtenilor

1

   In fiecare zi de marti a saptamanei, localnicii orasului Targu Neamt aflati in dificultate se prezinta la Primar in audienta. Cu gandul la solutionarea grijilor care ii framanta zi de zi, in data de 11 martie, 14 targnemteni s-au infatisat primului gospodar al orasului cu mari sperante.

    Desi problemele oamenilor sunt diverse, acestea se  impart totusi in doua mari categorii: cautarea si obtinerea unui loc de munca si pomeni. Locuitorii solicita ajutoare de tot felul: ajutor de urgenta (in bani, evident), ajutor de lemne si materiale de constructie si scutire la impozite. Pe langa aceste nevoi permanente ale unora, pe lista de audiente au mai aparut si alte probleme. O cetateana a orasului, a reclamat problema cu parcarea de la Policlinica. Dupa cum a sustinut femeia, situatia masinilor din respectiva parcare este sifonata la propriu. „Nu exista masina in parcarea aceea care sa nu fie zgariata, tamponata sau macar usor atinsa din cauza aglomeratiei. Acolo parcheaza toata lumea, taximetristii, vecinii de la alte blocuri, sau cei care au treaba prin zona si de multe ori se blocheaza masinile. Nimeni nu mai poate intra si nici iesi”. Cazul a fost luat in atentia responsabililor din primarie si in intervalul urmator de timp se cauta cele mai prielnice solutii.

Viorela Gherasim

1 Comentariu
  1. ovidiu spune

    Masuri ar trebui luate,in legatura cu lumea care parcheaza intre spital si policlinica,in fata la scoala nr.2,acolo e tare ingreunat traficul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate