Made in Neamț – Ulei presat la rece de la Ghidăoani – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

0

Azi vă prezentăm ulei presat la rece de la un producător din Piața Centrală. Se numește Leonte, este din Ghindăoani. Produce aici, în Neamț, în comuna Ghindăoani. Are 3000 m pătrați de sere și alte hectare de culturi și livezi, mere, roșii, cartofi, ulei presat la rece, murături și multe alte produse agricole. Are certificate de calitate, atestări pentru produse naturale etc.

Ce e cu uleiul presat la rece? În primul rând este 100% natural pentru că este obținut fără a se folosi chimicale sau temperaturi înalte. Este procesat doar prin procedee mecanice. Cei care aleg să producă uleiul așa, natural, obțin mult mai putin ulei la kg de semințe, dar un ulei natural și desigur mult mai sănătos decât cel făcut industrial.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate