Ai nevoie de un aparat de aer conditionat? Noi suntem solutia!

0

Magazin aer conditionat

Magazin aer conditionat
Magazin aer conditionat

Magazin aer conditionat: Nu mai suporti caldura verii? Cumpara un aparat de aer conditionat si bucura-te de tot confortul sistemelor de climatizare. Vollmax Distribution comercializeaza prin intermediul unui magazin online aparate de aer conditionat performante la preturi promotionale.

Daca ati accesat magazinul virtual este bine sa stiti ca exista mai multe metode de achizitionare a produselor comercializate: fie prin telefon sau email – Tel: 031 43 75 75 / 0747 701 500; E-mail: comenzi@ vollmaxdistribution.ro, fie pe loc, prin intermediul magazinului virtual.

Magazinul va poate asista in legatura cu achizitionarea, montarea, asigurarea service-ului si garantiei aparatelor de aer conditionat. Comercializaza cele mai noi si performante modele de aparate de aer conditionat.

Vizitati magazinul virtual de aparate de aer conditionat www.magazinaerconditionat.eu si veti gasi cu siguranta modelul dorit la un pret excelent.

Sediul magazinului se afla in Bucuresti, Str. Dr. Nicolae Turnescu nr. 16, sec. 5.

Contact magazin aer conditionat

  • Vollmax Distribution – Magazin aer conditionat
  • Telefon fix: 031 430 75 75 (RDS)
  • Fax: 031 430 75 75 (RDS)
  • Telefon mobil: 0726 510 512 (VODAFONE);  0747 701 500 (ORANGE)
  • E-mail: office@vollmaxdistribution.ro

Art. pub.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate