Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

„Magia Crăciunului”- spectacol caritabil pentru copiii nimănui

Toți copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun. Din păcate, el nu ajunge mereu și la copiii cu care soarta a fost năprasnică încă de la început.

În ajutor îi vin anul acesta cei de la Școala de dans Alex Dance Club Târgu Neamț, care organizează un spectacol caritabil în beneficiul micuților de la casele de copii, al elevilor de la Centrul pentru Educație Incluzivă Târgu Neamț și al bebelușilor abandonați în spital.

Magia Crăciunului are loc vineri, 7 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț.

Sub îndrumarea Elenei Ciorsac și a instructorului coregraf Alexandru Gangur, tinerii dansatori vor evolua pe scenă pro bono. Unica răsplată e gândul că actul lor artistic va contribui la bucuria copiilor nimănui, în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Prin evenimentul caritabil >Magia Crăciunului<, tinerii dansatori de la Alex Dance Club își doresc să aducă un strop de bucurie în casele de copii din Târgu Neamț, la CSEI, la Ozana. Nu uităm nici de copiii abandonați în maternitate.

Sperăm ca locuitorii orașului să ni se alăture și, împreună, să reușim să aducem Magia Crăciunului în sufletele acestor copii. Din banii donați, vom cumpăra pentru ei alimente, jucării și haine”, precizează instructorul coregraf Alexandru Gangur- el însuși cu o copilărie petrecută în casa de copii.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație. Oricine se poate alătura activității umanitare cu orice sumă de bani. În schimb, va avea un dublu câștig: va asista la un program artistic minunat și va contribui la aducerea unui strop de fericire în inimile copilașilor din grupurile țintă.

O ocazie prin care poți face și tu o faptă bună! Vineri, 7 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Culturii.

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *