Mai există omenie! Tânăra din Pipirig, Neamț, ajutată de semeni în lupta cu Boala Hodgkin

0

Mulțumesc tuturor pentru ce ați făcut pentru mine și sper să mă fac bine!„, a transmis recent pe o rețea de socializare Nicoleta David, tânăra din comuna Pipirig, Neamț care primește o șansă la viață datorită oamenilor cu suflet.

Diagnosticată cu o formă gravă de cancer de sânge (Hodgkin), i s-a găsit un donator de celule stem pentru transplantul medular, dar tocmai în Suedia. Nu putea face însă operația (detalii în articolul inițial, AICI- CLICK)…

Donație cu donație, s-au strâns banii necesari pentru terapia de imunizare a organismului. Erau nevoie de aproximativ 21.000 de euro, iar până în prezent s-au adunat 22.800 de euro în contul deschis pe numele tinerei din Pipirig, Neamț.

Povestea Nicoletei a condus astfel o lecție de omenie, predată de fiecare om deosebit în parte, care nu a rămas indiferent și a ajutat, cât a putut, convins că tânăra merită sprijin pentru a depăși acest obstacol.

De asemenea, alături de Nicoleta David este și comunitatea locală. „Dragi pipirigeni, (…) Ca urmare a tuturor demersurilor întreprinse de către Dispensarul comunei Pipirig, Primăria comunei Pipirig, parohiile de pe raza comunei, agenții economici cât şi ca urmare a donaţiilor persoanelor fizice s-a reuşit strângerea sumei de: 24.600 RON,1980 € şi 100 FR, neluând în calcul sumele depuse direct în contul asociaţiei de cei plecaţi în afara graniţelor ţării sau care nu au donat la Pipirig.

Prin implicarea dumneavoastră aţi demonstrat că suntem oameni cu suflet care îşi ajută semenii şi nu îi uită în momentele de cumpănă.„, transmite administratorul grupului Pipirigul așa cum contează.

Nicoleta va începe în curând tratamentul, dar are în continuare nevoie de sprijin financiar. Din acest motiv, conturile rămân deschise pentru donații.

Curaj, Nicoleta! Zeci, sute de oameni cu suflet sunt alături de tine, pregătiți să te încarce cu energie pozitivă! 

Andreea T.

Cum poți dona?

Conturi bancare:

Cont RON: RO93RNCB0067142282350011

Titular Cont: Asociatia pentru Registrul Donatorilor de Celule Stem

Cod SWIFT BCR: RNCBROBU

Cod Fiscal:  33401025

———————————————————–

Cont EURO: RO66RNCB0067142282350012

Titular Cont: Asociatia pentru Registrul Donatorilor de Celule Stem

Cod SWIFT BCR: RNCBROBU

Cod Fiscal:  33401025


Online cu orice card bancar prin PayPal (Visa, Mastercard, etc.)

Click pe butonul “Donate” de mai jos:

 
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa, Mastercard, etc.)
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate