Adriana Petrariu, primarul comunei Vînători-Neamț, nominalizată la Gala Ambasadorilor Nemțeni

7

Maria- Adriana Petrariu, primarul comunei Vînători-Neamț, a fost nominalizată la Gala Ambasadorilor Nemțeni, categoria Asistență Socială.

Aceasta poate fi votată online zilnic, până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/maria-petrariu/

Tot la categoria Asistență Socială , au fost nominalizați și următorii nemțeni: pr. Petru Munteanu, Carmen Suciu, Sorina Monac și Daniel Humă.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și Adriana Petrariu, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Despre Adriana Petrariu

„Curaj, putere, suflet, dăruire totală, iubire, înțelegere, răbdare, ambiție, forță…cu aceste sentimente primarul Maria Petrariu conduce de 18 ani comuna Vînători-Neamț. Ajunsă la majoratul funcției de primar, se poate observa faptul că în comuna Vînători-Neamț lucrurile sunt așezate frumos, asigurând prin efortul și munca depuse creștere economică și condiții de viață decente, cu toate utilitățile (apă, canalizare, gaz), cu un Centru social-cultural nou, primărie nouă, școli și grădinițe modernizate, gradiniță cu program prelungit nouă, un centru socio-educativ pentru copiii aflați în situații de risc, o baie publică, 5 case construite și altele reabilitate pentru comunitatea de romi, drumuri și multe alte investiții și proiecte, unele finalizate, altele încă în desfășurare pentru comunitate și bazate pe nevoile cetățenilor pe care îi poartă în suflet la fiecare decizie pe care o ia în legătură cu viitorul comunei”, se arată în descrierea de pe ambasadorinemteni.ro

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)

7 Comentarii
 1. Tudor Apetri spune

  Glumiti, nu? :))))

 2. Iordache Elena spune

  Este o persoana responsabila si a facut multe pt comunale si votazione pt dinsa

 3. Turcanu Ana spune

  Sa conduci o comuna asa mare cum este Vanatori Neamt timp de 18 ani asta spune tot.

 4. Roșu Andreia spune

  O doamna deosebita Merita toată aprecierea

 5. Ion Belescoiu spune

  Sa-si ia tiganii cu ea si sa se duca pe apa Ozanei

 6. Filomena Corbu spune

  Tiganii, asa cum spuneti dvs nu i-a adus doamna primar si nici nu vor pleca odata cu dumneaei.Dincolo de asta, a se vedea programele de modernizare a tuturor satelir din comuna,Centul Cultural-social si multe altele…Chiar e un OM potrivit intr-un LOC potrivit!Si eu nu am domiciliu stabil la Vinatori, dar asta nu ne impiedica sa dezfasuram activitati culrurale in parteneriat cu primaria.

 7. Lili Bordianu spune

  Un primar care a facut si face multe pentru locuitorii comunei Vanatori! Un om deosebit!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate