Mergi la vot! – o campanie www.ziarpiatraneamt.ro in colaborare cu www. ziartarguneamt.ro

1

Pentru a nu ne suprapune mesajelor politice din campanie si pentru a nu fi asociati cu vreo formatiune politica,  www.ziarpiatraneamt.ro in colaborare cu www. ziartarguneamt.ro, dorim sa initiem o actiune de promovare a participarii la vot pe data de 8.12.2012. Actiunea va fi realizata cu ajutorul voluntarilor din cadrul Grupului de Initiativa Civica Neamt care nu vor transmite mesaje politice si nici nu vor purta insemne ale partidelor.

Va atasam un model de flyer care va fi distribuit de voluntarii nostri pe data de 8.12.2012 cetatenilor. Pe aceasta cale, invitam ONG-urile, formatiunile politice si simplii cetateni sa se implice in aceasta campanie si, in masura posibilitatilor, sa descarce flyer-ul si sa il promoveze pe retelele de socializare sau sa il multiplice pentru a-l distribui nemtenilor. Singura noastra rugaminte este aceea de a face aceasta actiune dintr-un pur spirit civic si de a evita cu desavarsire asocierea acestui flyer cu mesaje politice sau insemne ale partidelor.

<Click aici pentru a descarca flyer-ul>

www.ziarpiatraneamt.ro si  www. ziartarguneamt.ro isi asuma aceasta campanie.

In acest sens am dorit sa fim informati daca aceasta actiune contravine legislatiei in vigoare, in conditiile in care data desfasurarii sale este cu o zi inainte de alegerile parlamentare de pe 9 decembrie 2012. Intarim faptul ca aceasta actiune este menita sa informeze populatia cu privire la importanta participarii la vot, fara a avea niciun fel de implicare politica sau partizana. Pentru aceasta am trimis o adresa catre BEJ Neamt pentru a ne asigura daca actiunea noastra este legala sau nu.

Iata si raspunsul BEJ Neamt:

„Va comunicam ca BEJ Neamt saluta initiativa dumneavoastra de informare a populatiei cu privire la importanta exercitarii dreptului constitutional de a participa la vot, în Ziua de 9 decembrie 2012. Verificand modelul de flyer, pe care l-ati trimis in atasamentul e-mailului am constatat ca acesta nu contravine dispozitiilor Legii nr.35/2008 astfel cum a fost modificata.
LOCTIITOR,
JUDECATOR, VALENTINA BACIU”

Dupa cum reiese si din flyer, mesajul nostru este unul simplu: participarea la vot si exprimarea optiunii politice, indiferent care este aceasta, reprezinta un drept, dar si o responsabilitate civica in democratie. Puterea este a poporului, alegerea este a noastra.

Va invitam sa va exprimati nemultumirile si sa va implicati in viitorul dumneavoastra pe 9 decembrie.

Pe 9 decembrie 2012 mergem la vot!

1 Comentariu
  1. nicu spune

    Sigur ca merg la vot, pentru ca vreau sa se mai starpeasca din ungurii astia imputiti ce detin drepturi de schimbare prin votul decizional in parlament.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate