Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 1 decembrie 2019
  • :
  • :

Mierea ‘Apisilva’ produsă în Târgu Neamț și Gârcina, promovată în cadrul târgurilor de profil

Regia Natională a Pădurilor-RNP Romsilva, prin Directia Silvică Neamț, continuă să fie prezentă în cadrul târgurilor de profil, cu mierea de albine Apisilva. Este un produs natural, realizat în stupinele proprii din cadrul Ocoalelor Silvice Gârcina și Târgu Neamț.

Astel, dorim să vă anunțăm prezenta noastră în cadrul Târgului Forest Romania 2019, în perioada 5 -7 septembrie 2019, transmit reprezentatii Directiei Silvice.

Târgul se desfășoara la Zizin, județul Brasov.

Ulterior,  în perioada 20-22 septembrie 2019, mierea de albine ALIPSILVA produsă la Gârcina și Târgu Neamț va fi promovată la Bucuresti în cadrul Târgului Național al Mierii, ce se va desfășura pe platforma ICDA.

Asteptăm, așadar, clienții nostri fideli, precum și viitorii noștri clienti și parteneri, să ne calce pragul standului, pentru a gusta si achizitiona o parte dintre produsele noastre: miere de albine din tei, salcâm, polifloră, rapiță, ambalată în borcane de 400 si 980 grame, precum și miere cu faguri sau cu nuci, toate produse de către Directia Silvică, sub marca proprie si 100% în România.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să cumpărați  produsele noastre „FABRICATE SI AMBALATE IN ROMÂNIA”, transmit reprezentanții Direcției Silvice Neamț.

Sustineți și promovați așadar mărcile 100% românești!

Mierea de albine ”Apisilva” este un produs 100% naturald și deține buletine de analize care certifică calitatea sa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *