Ministrul Andrușcă, printre de social-democrații nemțeni la miting (Galerie FOTO)

1

La mitingul PSD împotriva abuzurilor, desfășurat sâmbătă, 9 iunie, în Piața Victoriei din capitală, Dănuț Andrușcă- ministrul Economiei și-a făcut simțită prezența printre social-democrații nemțeni ajunși la București pentru acest eveniment.

În jur de 250 de membri și simpatizanți PSD de pe meleagurile natale ale ministrului Economiei, zona Târgu Neamț, au participat la această manifestare.

Printre ei, primari și consilieri locali din Târgu Neamț și comunele învecinate ori simpli cetățeni care au rezonat cu scopul acestui miting.

Asemenea celorlalți peste 150.000 de oameni din Piața Victoriei, nemțenii prezenţi la miting au purtat cămăşi şi tricouri albe, au luat cu ei steagul României şi au avut pancarte cu mesaje precum:

Vrem Justiție, nu Poliție Politică!

sau

Lege și Dreptate! Nu procese aranjate!:

1 Comentariu
  1. Alex spune

    Rusine PSD!! Pt o fapta buna precum autostrada care poate sa aduca beneficii zonei nici o solidaritate!!
    Oricum peste 70% din manifestanti daca saptamana viitoare ar fi un minting de la alt partid pt o calatorie gratis ar mege. Oricum ei nu stiu pt ce au fost acolo!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate