Ministrul Andrușcă, după atacul lui Țuțuianu: „Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată”

0

Conform unor fragmente din înregistrări prezentate marţi seară pe un post national de televiziune,  Adrian Țuțuianu –lider PSD Dâmbovița îl critică foarte dur pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, despre care afirmă că este ”idiot” și „atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”.

Ţuţuianu a declarat că sunt înregistrări „trunchiate” din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost „livrate prelucrate”, cu pasaje scoase din context.

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, așteaptă lămuriri înainte de a-l da în judecată:

„Aștept ca dl Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective, precum și care sunt pasajele scoase din context și care sunt spusele sale netrunchiate.

Domnia a spus că declarațiile sale au fost trunchiate și scoase din context. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și bine-crescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită.

Cred că PSD nu duce lipsă de dușmani în afara partidului, ca să existe și dușmănii interne de o asemenea amploare, exprimate într-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat și cu atât mai puțin unui fost ministru”, ne-a declarat Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate