Miroase a pârjol în bugetul comunei Crăcăoani. Oare oamenii din Crăcăoani știu pe ce se cheltuie banii lor?

0

La Crăcăoani zboară mormanele de bani pe tot felul de studii și consultanțe, iar comuna este ca în Evul Mediu.

  • 17 aprilie 2024: Primăria Crăcăoani a contractat cu 40.000 lei servicii de consultanță pentru depunerea cererii de finanțare de la o firmă cu 3 angajați situată într-un apartament la etajul 3 dintr-un bloc din Piatra-Neamț.
  • 14 martie 2024: Primăria Crăcăoani a contractat servicii de consultanță în valoare de 14.000 lei de la o firmă fără angajați dintr-un sat din Iași. 13 martie 2024:
  • Primăria Crăcăoani a plătit 40.000 lei pentru servicii de expertiză tehnică a sistemului de rețea de apă și/sau canalizare, tot unei firme de apartament cu un singur angajat.
  • În luna ianuarie 2024, o altă firmă fără angajați dintr-un sat al unui județ învecinat a primit pe rând de la primăria Crăcăoani 10.000 lei pentru servicii de publicitate, 9.000 lei pentru servicii de verificare tehnică, iar încă 5.000 pentru servicii de verificare tehnică, după ce aceeași firmă a obținut în luna octombrie 2023 un contract de 85.000 lei pentru servicii de consultanță pentru gestionarea unei investiții. Aceeași firmă a luat în luna septembrie alte două contracte de 80.000 lei și de 56.000 lei, tot pentru servicii de consultanță.

Cam asta se întâmplă cu o parte însemnată a banilor de la primăria Crăcăoani, în cazul în care nu știați. Se duc pe hârtii care însemnă proiectări, consultanțe și studii.

Deci, vorbim de miliarde de lei vechi doar în ultima jumătate de an, miliarde care nici măcar nu au ajuns la firme cunoscute de consultanță la nivel național sau măcar local, ci la niște firme obscure despre care nu prea a auzit nimeni niciodată, dar care au avut un succes teribil tocmai la Crăcăoani. În opinia noastră, ceea ce vedem la această primărie arată ca și cum cineva ar ști că este pe ultima sută de metri și face pârjol în bugetul comunei Crăcăoani.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate