Moarte stupidă, în Nemțișor: Beat, și-ar fi secționat artera femurală când încerca să sară un gard

0

Duminică, 22 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din localitatea Pipirig, se află inconștient, lângă un imobil din satul Nemțișor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 august a.c., persoana în cauză, ar fi consumat împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv.

În jurul orei 22.30, proprietarul imobilului a auzit strigăte de larmă și ieșind în fața imobilului, a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agățat de țepușele din metal ale porților imobilului său.

Echipajul medical deplasat la fața locului, a efectuat mai multe manevre de resuscitare, bărbatul fiind transportat în cel mai scurt timp la o unitate medicală, unde acesta a decedat.

Acesta ar fi încercat să sară gardul și s-a înțepat în gard. Cei de pe ambulantă au precizat că și-ar fi secționat artera femurală.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate