Mobilizare în zona Târgu Neamț pentru mitingul PSD

6

Mii de membri și simpatizanți PSD din întreaga ţară vor participa la mitingul organizat sâmbătă, 9 iunie, în Piața Victoriei din Bucureşti faţă de abuzurile unora dintre instituțiile statului. 

Din Neamț, participă aproape 3000 de oameni, dintre care circa 250 provin din orașul Târgu Neamț și comunele arondate.

“Noi, din Târgu Neamț, vom pleca în jur de 50 de persoane. În total, din fostul Colegiu 7 (orașul de sub Cetate și comunele învecinate) participă la miting în jur de 250 de persoane, în frunte cu primarii, consilierii locali și membrii PSD. Organizația a închiriat un autocar, dar pentru deplasare vom folosi și mașinile personale”, a declarat Daniel Harpa, președinte PSD Târgu Neamț.

Potrivit sursei citate, mulți tineri și vârstnici din oraș i-au transmis că își doresc să participe la mitingul PSD împotriva abuzurilor, deși nu sunt membri de partid.  “Au venit la  mine, personal, tineri din Târgu Neamț, dar și membri ai organizațiilor de pensionari, care și-au exprimat intenția de a ni se alătura în acest demers. Mitingul e unul pe bază de voluntariat: oricine dorește să participe, o poate face”, a conchis acesta.

Daniel Harpa a mai precizat că filiala locală va suporta costurile deplasării pentru membrii PSD Târgu Neamț.

6 Comentarii
 1. George spune

  Jalnic și în acelasi timp penibil!

 2. Daniel spune

  Pacat dl primar inca spala creieru psd -ul …dar vad ca prostia e mai mare ca prostia nu are logica mitingul

 3. Alexandra spune

  Nu pot sa cred asa ceva! Romania traieste in 2 lumi paralele si cu cat imi doresc mai mult ca partea buna sa se impuna si tara sa revina pe o cale normala, cu atat mai mult astfel de stiri imi provoaca frica si ingrijorare pentru viitor.

 4. Alex spune

  Inceputul unei noi mineriade, dar de data asta e cam greu sa o castige cu asistatii sociali, pensionari si ceva puturosi care lucreaza pe la stat!! 😂😂😂😂

 5. Modeistu spune

  Stați bine cu banii dacă vă deplasați cu mașinile personale?sau tăiați de la investitii

 6. Cretu Daniel spune

  Atunci cand sprijini un infractor, te numesti complice. Dar se pare ca unora le face placere sa fie complici la jaful national.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate