Moș Crăciun, angajat la Restaurantul social&catering Sf. Teodora din Târgu Neamț
De două zile, la Târgu Neamț funcționează structura de economie socială Restaurant social & catering Sf. Teodora. Bucătăresele prepară de zor mâncăruri delicioase, lumea a început deja să comande meniuri, iar moș Crăciun, dacă tot era în zonă, s-a gândit să le ofere o mână de ajutor angajaților.
Nu a stat mult pe gânduri și s-a suit în autoturismul cu care se distribuie mâncarea comandată. Rând pe rând, Moș Crăciun a împărțit zecile de porții, iar toți clienții (vânzători, frizeri, functionari publici, simpli cetățeni, polițiști etc) au fost plăcut surprinși de apariția celui mai iubit bătrânel din lume.
Prețul unui meniu este de 10,50 lei, iar la trei porții comandate mai primești una cadou din partea Moșului. Transportul este gratuit pe raza orașului. Și locuitorii din comunele limitrofe sunt norocoși, transportul comenzii la domiciliu nu se plătește dacă cererea este de peste 15 porții.
Încă din primele zile de activitate, restaurantul social din Târgu Neamț oferă o masă caldă persoanelor nevoiașe, din profitul obținut:
Reporter/ Editor montaj: Andreea Trăsnea
Operator imagine: Dacian Aniței
Pai la 10 lei se manca in piata la meniul zilei….aici parca era pret de pret…pe bani europeni,nu??CE GRAMAJE AU MENIURILE la acest pret??