Motanul Felix, furat cu o dubă de la Zimbrăria „Dragoș Vodă”, a revenit acasă

1

Grădina Zoologică – Zimbrăria „Dragoș Vodă” din Neamț a anunțat pe Facebook în urmă cu câteva minute că motanul Felix a revenit acasă.

„FELIX S-A ÎNTORS ACASĂ! Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat, care au distribuit și mai ales televiziunilor!!”, au precizat reprezentanții Zimbrăriei.

sursa foto: facebook Grădina Zoologică Zimbrăria Dragos Vodă
sursa foto: facebook Grădina Zoologică Zimbrăria Dragos Vodă

Ieri, scriam că „În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motanel a fost furat si băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!

Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii zoologice „Dragoș Vodă”!! O dubă gri (RENAULT).

Vă rugăm să îl aduceti înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!, au transmis reprezentanții Zimbrăriei Dragoș Vodă pe pagina de facebook.

Iată că mediatizarea acestui caz a dus la înapoierea motanului Felix, spre bucuria celor care îl îngrijeau.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

1 Comentariu
  1. Camelia Zaharia spune

    Buna ziua.
    Si mie mi.a fost furat motanul. Il chema Mițu. Era bland cu oricine. Am tot sperat timp de un an de zile ca se va intoarce. Eu nu cred ca a murit nici acum. El locuia cu noi, in Pometea, putin mai jos de dl. Primar, pe str. Verde sau Verdeș. El se ducea pe carare la plimbare si venea pe urma. Dar in urma cu 2 ani,in septembrue ..octombrie nu a mai venit. Eu cred ca tot asa o fost luat. Era cu ochi albastri tot asa de pufost ca Felix,doar ca avea nuante de gri inchis si gri deschis. Era corcit cu siameza. Si castrat cu o curelusa rosie deparazitare.
    Ma bucur ca a fost returnat. Eu am incercat sa caut cai de comunicare sa anunt…dar nimeni nu a raspuns…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate