Muzeele din Neamt au tras teapa turistilor veniti in minivacanta de Paste

0

program-specialCu un program „special”, muzeele din Neamt au fost inchise de sarbatori dar nu au apucat sa anunte pe nimeni , programul de pe site-ul lor oficial fiind altul . Totusi, in intelepciunea lor, au considerat ca e frumos sa afiseze programul special la intrarea in Muzeul de Istorie din Piatra Neamt .
Turistii pacaliti au plecat cu coada intre picioare sau au gasit de cuviinta sa isi reverse nervii creati pe buna dreptate la singurul telefon de informatii turistice din Neamt , cum a fost si cazul unei familii din Iasi venita special pentru a vizita Casa memoriala Calistrat Hogas .
Singurele muzee deschise in perioada minivacantei de Pasti au fost Cetatea Neamtului si Casa lui Ion Creanga . Daca e sa comparam mentalitatea de bugetar imbaxit a celor ce au facut programul muzeelor cu mentalitatea celor care administreaza muzeul privat de la Tarpesti, vom observa ca in timp ce bugetarii isi loveau ouale, privati de la Tarpesti aveau program de dimineata pana la orele 20.00 .
Desigur ca atata timp cat muzeele nu vor fi administrate cu simt de raspundere, acesti oameni nu vor intelege ca sunt cateva categorii profesionale care muncesc in timp ce restul  sarbatoresc iar daca atunci cand toata tara e in sarbatoare si concediu tu inchizi obiectivele pe care trebuie sa le viziteze turistii , marti si miercuri dimineata, sigur poti sa iti bei cafeaua linistit la serviciul platit din bani publici ca sigur nu te deranjeaza nici un vizitator.
Si toate astea se intampla in Neamt pe banii celor care muncesc si platesc taxe si impozite .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate