Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
 • :
 • :

Nemțenii au semnat, în număr covârșitor, pentru Klaus Iohannis. Liberalii din Neamț au strâns peste 60.000 de semnături!

Activitatea intensă a liberalilor nemțeni din ultima lună a avut în prim plan strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Echipați cu liste, cu pixuri și în uniforma de campanie liberalii au strâns semnături în fiecare localitate din județ. Datorită entuziasmului și dialogului pe care l-au purtat cu sute de cetățeni echipa PNL Neamț a adunat peste 60.000 de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

La nivel național, PNL și-a propus să adune 2 milioane de semnături, deși legea prevede că este nevoie doar de 200.000 de semnături. Cu listele de semnături președintele Klaus Iohannis își va depune candidatura vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central.

Însă toate acțiunile de strângere de semnături organizate de liberalii din Neamț au fost și ocazii de a dialoga cu cetățenii, de a afla care le sunt probleme și ce își doresc ei de la președintele României și de la politicienii naționali și cei județeni.

La strângerea de semnături au participat toți liberalii din Neamț, de la președinte până la cel mai tânăr membru al partidului.

”Ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu nemțenii. Ne bucurăm să observăm că președintele Klaus Iohannis are parte de o susținere largă a peste 60.000 de nemțeni. Acest lucru ne onorează și ne obligă, în același timp. Împreună cu președintele Klaus Iohannis vom duce mai departe lupta pentru o Românie Normală, pentru o Românie așa cum ne-ați spus că vă doriți. Vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru Klaus Iohannis. Împreună suntem o forță”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Un comentariu la “Nemțenii au semnat, în număr covârșitor, pentru Klaus Iohannis. Liberalii din Neamț au strâns peste 60.000 de semnături!

 1. liberalul ...fost propagandist PCR.

  iar ne omoriti cu gastile turcanei si ai lui sica mandolina.
  MAI oameni cu mintea sanatoasa….liberari au fost RADU CIMPEANU si
  putintel valeriu stoica.
  daca roman prof. univ. fost secretar de partid la universitate este liberal
  ….PESTE un foarte scurt timp ii ve.ti face liberali si pe iliescu si post..mortem pe ceausescu.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *