Nemțenii își arată susținerea pentru candidații PSD, în toate comunele și orașele județului

0

-comunicat de presă-

Am ales să strângem semnăturile pentru alegerile europarlamentare și locale pe stradă, printre oameni, deoarece noi îi putem privi deschis în ochi pe toți locuitorii, cei care știu că se pot baza pe aleșii și candidații social-democrați.

În vreme ce alții se ascund prin birouri, de unde emit comunicate sau comandă atacuri online, care conțin minciuni și dezinformări, PSD Neamț este foarte aproape de a stabili un nou record de semnături de susținere a candidaturilor.

Mulțumim tuturor colegilor social-democrați din județ care se implică activ în această campanie de strângere de semnături!

Mulțumim cetățenilor din toate colțurile județului nostru, pentru susținere și pentru mesajele de încredere, care ne ajută să mergem înainte!

Continuăm campania de strângere de semnături pentru depunerea candidaturilor: Primar și Consiliul Local, Președinte Consiliul Județean Neamț în persoana dlui Daniel Vasilică Harpa și consilieri judeteni social-democrați.

Pentru că Neamțul merită!

Biroul de Comunicare al PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate