Noaptea de Bisonween, în curând

0

noaptea bisonilorHalloween-ul este o sărbătoare importată și nu toți nemțenii sunt foarte încântați de idee. Asta nu înseamnă că seara de vineri, 30 octombrie, trebuie petrecută în pijamale. Asociația „Valea Ozanei” organizează Noaptea de Bisonween la Centrul de Vizitare al Parcului Național Vânători Neamț (strada Zimbrului, nr.2, comuna Vânători- Neamț).

Activitatea este dedicată atât copiilor, cât și adulților. Toți cei care adoră să se costumeze și să se distreze sunt invitați să participe la un concurs cu premii, cu probe haioase, care vor face cu siguranță Noaptea de Bisonween una specială. Participanții vor trebui să treacă prin probe precum: aruncarea merelor la țintă în țarcul zimbrilor, dovleacul săltăreț, cel mai frumos dovleac sculptat adus de acasă, dovleacul uriaș și cea mai frumoasă sculptură în dovleac realizată contra-cronometru.

După lăsarea întunericului, toți cei prezenți la Noaptea de Bisonween vor decora pasarela suspendată cu felinare făcute din dovleci. Fantomele, vrăjitoarele, liliecii și spiritele malefice venite din lumea de dincolo vor întregi atmosfera. Nu vă fie teamă, zimbrii vă vor veghea întreaga noapte de… Bisonween!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate