Nouă salvatori voluntari, la Detașamentul de Pompieri Târgu-Neamț

0

👨‍🚒❤🚒

Nouă voluntari vor participa la misiuni desfășurate în raionul de intervenție al Detașamentului Târgu Neamț, în cadrul programului ”Salvator din Pasiune”.

În total, la sediul ISU Neamț s-au pregătit 43 de voluntari, în perioada 12-23 iulie a.c.. Toți vor desfășura activităţi şi vor participa la misiuni alături de salvatorii nemțeni.

“După parcurgerea acestor programe de pregătire, activităţile derulate alături de efectivele inspectoratului vor consta în participarea la misiunile de intervenție, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv”, precizează reprezentanții ISU Neamț.

Potrivit sursei citate, 32 voluntari vor participa la misiuni desfășurate în raionul de intervenție al Detașamentului Piatra Neamț, 2 voluntari la Detașamentul Roman și 9 la Târgu-Neamț.

Prin activităţile de voluntariat se urmărește pregătirea cetățenilor pentru a face faţă cu succes situaţiilor de urgenţă care se pot produce.

Le urăm succes noilor voluntari care vor veni în sprijinul comunității!

Pentru cei care vor să se înscrie în programul >Salvator din Pasiune<, recrutările continuă. Informațiile necesare se găsesc pe site-ul instituției, www.ijsunt.ro”, precizează reprezentanții ISU Neamț,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate