Noul subprefect,Vlad Angheluță a depus juramantul

1

Vlad Angheluță este noul subprefect de Neamt . Din informatiile pe care le detinem , opinam ca noul subprefect a fost pus in scaun de presedintele PSD , Ionel Arsene .
Din pacate ne amintim cum in celalalt mandat politic dominat de PDL , cand venea prefectul sau subprefectul si spunea ceva, pai era litera de lege si chiar ne amintim cum a fost trimis la plimbare in cateva ore chiar presedintele din acea vreme a Consiliului Judetean Neamt , Vasile Pruteanu . Acum vedem o prefectura care constata ilegalitati, dar constatarile nu mai produc efecte, ba chiar sunt luate in deradere de unii alesi locali .
Ramane acum de vazut daca prefectura , prefectul sau subprefectul vor reusi sa faca altceva decat sa fie lasati sa vorbeasca singuri si sa fie trimisi cu jalba la instanta .

1 Comentariu
  1. Kodu' lu' bunili manieri spune

    Domnu’ zimtreid’ (adica su-prefect),

    makar dak-a ti incheiai si tu la sacou, can-d ai depus juramantu’ … io asa stiu ca she faci din codu’ di buni manerii, pi cari l-am invatat inca mai dinaintii di gramtice!
    Si acu’ sa-mi spui drept! Ai tinut dejitili’ incrucisati pe Sf. Biblie si pe Constitutii?

    P.S. – Era constituia lu’ Basescu sau a lu’ Arsene???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate