Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 4 aprilie 2020
  • :
  • :

Nu circulați pietonal diseară, după ora 21.00! Acțiune de dezinfecție generală în Târgu-Neamț

“În această seară, începând cu ora 21.00, vom desfășura o acțiune de dezinfecție generală pe raza orașului Târgu Neamț, inclusiv cartierele Blebea, Humulești, Humuleștii Noi și Condreni, în ceea ce privește spațiile verzi, mobilier urban, locuri de joacă, piața agro – alimentară și tot ce înseamnă spații cu potențial de contaminare.

Fac un apel către cetățenii orașului să nu mai circule pietonal după această oră și să transmită acest mesaj tuturor celor care consideră ei că nu au acces la această informație!”, transmite pe facebook primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Se recomandă să nu circulați pietonal până dimineață, după ora 9.00.

Foto arhivâUn comentariu la “Nu circulați pietonal diseară, după ora 21.00! Acțiune de dezinfecție generală în Târgu-Neamț

  1. Hira Lacramioara

    Foarte eficienta aceasta initiativa pentru protejarea cetățenilor si a Orașului Tg Neamt de acest flagel care a atins limita maximă pe tot globul. Sa ne conformam toți acestei Decizii luate de Primărie implicit Domnul Primar Harap si sa o respectăm, ca atare. Multumim Autorităților Locale pentru ordinea si deciziile luate la acest moment de cumpănă pentru viata noastra si a celorlalti semeni. Doamne ajuta si sa fie binecuvîntati si răsplătiți pentru tot ceea ce fac. Cu stima.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *