O elevă din Neamț a reușit să emoționeze mii de moldoveni, prin cânt

1

O tânără elevă din orașul Târgu Neamț, aflată în Republica Moldova prin intermediul programului Școala de Vară Europeană Astra a reușit, prin cânt, să emoționeze un activist civic şi lider politic de peste Prut și să atingă sufletul a mii de moldoveni.

La finalul vizitei făcute de grupul de elevi și profesori din Neamţ, România la sediul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), președintele organizației, Andrei Năstase a transmis live pe pagina sa de socializare momentul în care tânăra româncă interpretează melodia „Basarabia, nu plânge!”. Cântecul aparține artistei Aurica Dicusară, o adevărată purtătoare de voce și cuvânt a dramelor istorice trăite de basarabeni.

Cântate de eleva româncă și ascultate cu sufletul, nu doar cu urechile ciulite, versurile nu par a compune o melodie de jale sau de revoltă, ci mai degrabă un îndemn. Un îndemn către toți basarabenii, care trăiesc vremuri tulburi și care nu trebuie să-și piardă speranța că… vor prinde și timpuri mai bune, dacă luptă pentru libertatea lor și-a patriei lor.

„Eu vă mulțumesc din suflet pentru vizită. Să știți că a fost una atât de sufletească, încât m-a emoționat (..) Vă mai așteptăm, cu drag la Chișinău!”, a spus Andrei Năstase.

Clipul postat de liderul Platformei DA a fost vizualizat de mii de moldoveni. Mulți dintre ei l-au distribuit sau au postat comentarii în care o felicită pe eleva din județul Neamț, România.

Platforma DA duce o luptă deschisă împotriva corupției, pentru eliminarea „hoților” din conducerea țării și pentru păstrarea vectorului european al Republicii Moldova.

 

1 Comentariu
  1. RALUCA spune

    FELICITĂRI !
    DE CE NU AȚI SPECIFICAT NUMELE ELEVEI ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate