O nouă sală de sport la Târgu Neamț (C.S. Steel Man)

2

Clubul Sportiv „Steel Man” Târgu Neamț a deschis o nouă sală de sport modernă, în incinta Casei Culturii „Ion Creangă”.  Aflat la subsolul clădirii, noul sediu găzduiește activități precum aerobic, fitness, tenis de masă, șah, table și remi.

Inaugurarea  a avut loc luni, 15 februarie. Alături de Gligor Mosor- președintele și antrenorul C.S. Steel Man au fost prezenți numeroși tineri sportivi, dar și oficialități locale și județene, cum ar fi primarul Daniel Harpa, city-managerul Vasile Apopei, consilierul local Vasile Luculescu și membri ALDE- partid din care face parte și Gligor Mosor (Ion Asaftei, co –președinte ALDE Neamț, Constantin Iacoban- fostul președinte CJ Neamț, Viorel Bălțătescu, co-președinte ALDE Târgu Neamț ș.a.).

IMG_9954

Edilului orașului i-a revenit onoarea de a tăia panglica noii săli de sport, însă bucuria cea mai mare a fost a tinerilor prezenți la inaugurare, care au testat aparatele sportive și s-au arătat încântați că au de-acum înainte un loc de socializare, un loc de petrecere a timpului liber într-un mediu plăcut și relaxant.

Intrarea în noul sediu al C.S. Steel Man se face pe ușa din spatele Casei Culturii. Sala este deschisă de luni până vineri între orele 14.00 și 21.00. În weekend este închis, dar sala poate fi deschisă la cerere, dacă sunt minim cinci persoane doritoare de miscare și recreere.

Gligor Mosor nu se oprește aici. După performanțele realizate alături de sportivii care practică culturism, după înființarea unei echipe de fotbal și inaugurarea noului sediu, președintele Steel Man pariază în continuare pe sport. Cu pasiune și multă dăruire, acesta luptă pentru a le oferi tinerilor șanse reale de a înainta pe scara valorilor sportive și dorește să înființeze în viitorul apropiat un club de volei și unul de atletism:

Reporter: Andreea TRĂSNEA/ Imagine: Dacian ANIȚEI

2 Comentarii
  1. ar spune

    Se intra pe baza de bilet sau cu abonament?

  2. daniel spune

    Vreau să vin și eu la tenis de masă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate