Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
  • :
  • :

O tânără din Neamț a obținut Marele Trofeu la Festivalul Național Folk’n’Iași

Tânăra Ana-Maria Filip cucerește trofeu după trofeu! Duminică, 12 mai, târgu-nemțeanca a câștigat Marele Trofeu și la Festivalul Național de Folk de la Iași!

Asta, după ce cu o săptămână în urmă obținea Marele Trofeul al Festivalului Internațional B Zone Folk România, desfășurat la Târgu Neamț (detalii AICI- CLICK).

Studentă la Medicină în Iași, Ana- Maria reușește să îmbine armonios cele două domenii. Până va salva vieți omenești, pansează sufletele din public cu vocea ei minunată, pe acorduri de chitară.

„Festivalul Național >Folk’n’Iași< a fost organizat de Casa de Cultură a Studenților din Iași în perioada 10-12 mai.

Ana-Maria Filip și fratele ei

Juriul a fost format din Adrian Bezna, Petran Paveliuc și Ciprian Cotruță.

Am interpretat trei piese compoziții proprii, două din ele sunt piesele care mi-au adus trofeul la Festivalul B Zone Folk din Târgu Neamț.

Au participat concurenți din toată țara. Este un festival cu vechime, care se desfășoară anual încă din 2011″, ne-a precizat Ana-Maria Filip.

Urmează sesiunea, așa că Ana-Maria va lua o pauză în ceea ce privește competițiile de muzică folk. „După sesiune, revin și voi participa la Tabăra de la Calafat și Festivalul de la Târgu-Jiu în august. Însă, dacă mai apare ceva între timp, nu văd de ce nu pot participa”, ne-a spus Ana-Maria, cu zâmbetul pe buze.

Felicitări și mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea
Un comentariu la “O tânără din Neamț a obținut Marele Trofeu la Festivalul Național Folk’n’Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *