Oricât de greu ar fi… luptă!

0

Tragedie de nedescris într-o familie din comuna Răucești Neamț. Un copil și-a găsit tatăl fără suflare, într-o anexă a locuinței. S-ar fi sinucis prin spânzurare…

S-a întâmplat joi, 7 aprilie. Minorul de 16 ani a sesizat oamenii legii în jurul orei 7.00. Ajuns la fața locului, echipajul de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu- Neamț a identificat corpul bărbatului.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență„, a declarat ag. principal Georgiana Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Tatăl avea 51 de ani și, potrivit unor surse neoficiale, se afla în arest la domiciliu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl ierte!


Tragem un semnal de alarmă şi, vă rugăm, fiți atenți la oamenii dragi și la orice semn de depresie. Fiți atenți și la voi înșivă!

Atunci când ai sentimente de frică, disperare, vinovăție și neputință… s-ar putea să ți se pară greu să crezi că cineva și ceva te poate ajuta. Dar poți înfrunta aceste gânduri. Poți fi curajos. Poți decide că dorești să trăiești, iar în jurul tău ai oameni care te pot ajuta cu asta. Știm că viața e complicată și uneori pare că nu există rezolvare pentru anumite probleme, dar dacă renunți la viață… nu câștigi nimic. Ba dimpotrivă, pierzi tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate