Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Parcul auto al I.P.J. Neamț s-a înnoit cu 16 autospeciale

16 autoturisme marca Dacia Logan au intrat în dotarea I.P.J. Neamț pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii nemțeni răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a polițiștilor la intervenții

Cele 16 autospeciale Dacia Logan au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Inspectoratului General al Poliției Române.

Din autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Neamț, două sunt repartizate la Formaţiunile Rutiere, iar 14 vor fi utilizate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Posturilor de Poliţie comunale.

În cursul anului 2018 au mai fost repartizate structurilor de poliție din cadrul I.P.J. Neamț 10 autospeciale, din care 9 pentru mediul rural și una pentru Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț.

Totodată, în luna octombrie a.c., Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ i-a fost atribuită o autospecială Dacia Logan, ale cărei specificații tehnice au fost stabilite ținându-se cont de activitatea deosebită pe care o desfășoară.

Întregul efort de îmbunătățire al mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate, transmit reprezentanții IPJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *