Participă la “Neamțul Fotogenic” – Wildlife și Istorie în Ținutul Zimbrilor

0

În perioada 10-13 mai, Asociația Foto Club Neamț în parteneriat cu Nikon Romania te invită să descoperi un tărâm magic la cea de a doua ediție “Neamțul Fotogenic” – Wildlife și Istorie în Ținutul Zimbrilor.

Participanţii vor avea parte de istorie, natură și aventură în locații precum Cetatea Neamțului, Lacul Cuejdel și, desigur, Ținutul Zimbrului- microregiunea suprapusă peste Parcul Natural Vânători- Neamţ (Târgu Neamț și comunele Agapia, Vânători – Neamț, Bălțătești, Crăcăoani). Aici, vor avea ocazia să fotografieze legendarele mamifere aflate în libertate.

Sesiunile foto cu body-urile și super-teleobiectivele oferite de Nikon vor fi completate de discuții și analize cu ambasadorii Nikon Romania, ateliere de portret, star-trails și editări foto, toate într-un cadru rustic.

Data limită pentru înscriere este 1 mai a.c..

Înscrierea se va face după modelul: primul venit, primul servit. Altfel spus, vor fi înscrise primele 24 de persoane care achită avansul de 50% în contul Asociației Foto Club Neamț, potrivit organizatorilor.

Fiecare participant se obligă să pună la dispoziția organizatorilor, în timpul evenimentului sau în maxim 15 zile de la încheierea acestuia, un set de 5 imagini (minim 2048 pixeli pe latura mare) realizate în timpul întâlnirii, care vor fi folosite la popularizarea evenimentului, în medii online și offline.

Sursa: Foto Club Neamţ (click pentru detalii despre “Neamțul Fotogenic” – Wildlife și Istorie în Ținutul Zimbrilor)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate